Sivert Høyems nye supergruppe klar for Varangerfestivalen!

Sivert Høyem kommer tilbake til Varangerfestivalen med sin internasjonale supergruppe!
Vi er meget stolte av å kunne presentere bandet som store deler av Norge og Europa kommer snakke om i løpet av 2017. Sivert Høyem, Madrugadas frontperson og en av Norges beste vokalister kommet til Varangerfestivalen med sin nye supergruppe, Paradise.

- Ja vi må neste bruke ord som supergruppe, sier festivalsjef Robert Lundgren. Når vi har Sivert Høyem sammen med musikere fra PJ Harvey, Primal Scream og Marianne Faithful Band, så er det vanskelig å bruke andre ord. Dette blir noe av det største vi viser frem på årets festival, og en sjanse for folk i Finnmark å oppleve noe som kommer bli meget stort i tiden fremover. Fredagskveld i Vadsøhallen bli elektrisk, sier Lundgren.

Andre artister som er klare for festivalen er visesangeren Ole Paus, det svenske multinasjonale orkesteret Faela! og nord-norske Julietnorth.

Siden tidligere er Halvdan Sivertsen med band, Sondre Justad, Skambankt, Viktor Wilhelmsen og Ellen Andrea Wang klare for årets Varangerfestival som går av stabelen i Vadsø den 8-11 august. Uken før Arctic Race of Norway starter fra den samme byen.

- Vi har aldri opplevd en slik pågang på festivalpass som i år, så det slippet vi gjorde rett for jul har virkelig falt i smak. Vi har fortsatt mye igjen, og allerede om en uke kan det det komme en svær nyhet forteller Lundgren mystisk.