Gratis DJ-kurs for unge!

Varangerfestivalen i samarbeid Oh Mama! Crew inviterer unge til DJ-kurs under årets festival.
Torsdag 8 august fra kl 14.00 til 17.00 i Finnmarkenteltet.

Kurset er for deg som er født fra 2006 og tidligere. Du får lære deg mere om DJ-utstyr, lære deg miksing og hvordan det er å arbeide som DJ.
Det er ikke et krav om forhåndskunnskaper. Kurset er gratis for alle deltakere.

Begrensent antall plasser, først til mølla.
Påmelding sendes til isabell@varangerfestivalen.no

Kurset vil ta for seg alt fra opprigg til hvordan de ulike knappene fungerer og hvordan man mikser sammen sanger gjennom både beatmatching og scratching.

Ledet av to erfarne DJ-er, DJ Helene & DJ Liz som til sammen har over 30 års erfaring bak platespillerne vil elevene få spesialkunnskap om et spennende yrke og få en større musikkforståelse og sjangerkunnskap. Deltakerne deltar aktivt og det fokuseres på å skape glede og mestringsfølelse gjennom hele kurset.

Oh Mama! Crew er et Oslo-basert DJ-kollektiv. Siden crewet ble startet i 2010 har de spilt på en rekke klubber og events i både inn og utland, turnert på østkysten av USA fem år på rad, spilt i byer som Rio de Janeiro, NYC, London, Vancouver og Cape Town. De har og varmet opp for mange artister, som; Snoop Dogg, Wu-Tang Clan, The Game, Konshens, Iyanya, Nelly, Talib Kweli og Coolio for å nevne noen.

Kurset finansieres av KOMP, Norsk Musikkråd.