Går mot en av de største festivalene!

Varangerfestivalen 2019 går mot å bli en av de største festivalene vi har gjort!

Forhåndssalget til festivalen som starter om 11 dager har kun vært større en gang i vår historie, nemlig fjorårets festival som ble Varangerfestivalens største så langt. I 2018 så hadde vi litt over 12 000 besøk over fire dager.

Det er vanskelig å hele tiden toppe den foregående festivalen. Målet vårt er heller ikke å hele tiden vokse i størrelse, vi må holde på kvaliteten i det vi gjør først. Fjorårets festival ble uvirkelig stor, men at vi ser ut å gå mot den neststørste i historien er stas, takk!

Det er også litt artig, men vi har faktisk festivalpass igjen til årets festival. Så er du rask får du noen av de siste!

Nytt for i år er at vi utvider til 5 dager, gjennom at vi flyttet ut en konsert til vår nabo i Øst, Vardø. Tirsdag den 6 august spiller nemlig Ola og Lars Bremnes Trio i Vardø Kultursal.

Vi synes det er spennende å utvide festivalen til å inkludere også Vardø kommune. Vi bor på en relativt liten plass og heter jo faktisk "Varanger"festivalen, så det føles bare naturlig å inkludere gode naboer i øst.

Forhåndssalget til konserten i Vardø går så det griner så det blir mest nok utsolgt, så takk til alle Vardøværinger og alle som tar turen ut dit på tirsdag.