Camping

Festivalcamping

Varangerfestivalen lanserer nå i samarbeid med Vadsø Ungdomskorps en festivalcamping på Ørtangen under festivalen. Ørtangen området ligger midt i sentrum med gangavstand til alle festivalens scener og havet som nærmeste nabo. Rett sør for Vadsø Bibliotek.

Her er det mulig å kjøpe plass for campingvogn, bobiler eller telt. Det finnes strøm, vann, toaletter og søppeldunker på campingområdet.

Vi har merket en stor etterspørsel på overnatting under festivaluken, så derfor har vi nå lagt til rette for å imøtekomme alle de som vil reise til Vadsø og Varangerfestivalen i uke 32.

Festivalcampen åpner tirsdag den 7 august kl 12.00 til søndag den 12 august kl 12.00.

Priser:
Campingvogn/Bobil med strøm: 1040 nok
Campingvogn/Bobil uten strøm: 740 nok
Telt: 530 nok

Billetter: https://varangerfestivalen.ticketco.events/no/nb/e/varangerfestivalens_camping

Inntektene går til Vadsø Ungdomskorps .

Regler:

Velkommen skal dere være til Varangerfestivalens camping på Ørtangen.
Ørtangen er perfekt plassert ved sjøen sentralt i Vadsø med gangavstand til Finnmarken-teltet på torget i Vadsø, festivalens hjerte. Og som det meste på Varangerfestivalen, så ligger de forskjellige scenene innom et par minutts gangvei.

På festivalcampingen finnes det toalettvogn, drikkevann og søppeldunker. Når dere betaler billetten får dere et bevis på at dere har betalt. Dette skal kunne fremvises hvis vaktene spør. På festivalcampingen er det ikke lov med åpen ild. Det er brannvakt på området døgnet rundt. Hvis en brann oppstår, slukk, meld fra til 113 og meld fra til brannvakten ved entrételtet. Det finnes brannslukker ved det samme teltet.

Vi tar være på miljøet da dette er midt i Vadsø sentrum og ved havet. Sleng derfor alt søppel i søppeldunkene. Det er ikke akseptert med masse søppel rundt vogn, telt eller bobil. Forsøpling vil lede til avisning fra campingen.
Det er heller ikke lov med dieselaggregat for å drive stereoanlegg og lignende. Trenger du strøm så kjøper du en slik billett.

På Varangerfestivalens camping tar vi være på våre naboer og ser til at vi alle har en fin opplevelse i Vadsø og under Varangerfestivalen. Derfor skal det være fred og ro på campingen etter kl 02.00.