V.Sessions: Sami Stage Lab

Varanger Sessions: Sami Stage Lab – Emma Elliane Oskal Valkeapææ, Jon Iver Eira Tellefsen og Hanna Nutti (SE)

Sami Stage Lab er vårt Varanger Sessions konsept hvor vi setter sammen ulike samiske musikere til å skape en konsert sammen, under ledelse av produsent og gitarist Roger Ludvigsen. 

Emma Elliane er en ung artist fra Kautokeino. For seks år siden deltok Emma Elliane på MGPjr, og det ga henne lyst til å jobbe videre med musikk. I fjor ga hun ut sitt første album ”Dovddut eai gielis – Feelings Don’t lie”, som består av egen skrevne låter. Produsenter var Roger Ludvigsen og Kjetil Dalland.  Emma Elliane har opptrådt både på samiske og i internasjonale festivaler. 

Jon Iver Eira Tellefsen fra Karasjok er frontperson i det norsk/samiske rockebandet Ivvár og som er godt etablert på samiske musikkscenen. Bandets debutplate "Moonflower" ble gitt ut i 2014 og hadde storstilt slipp-fest på Riddu Ríddu festivalen samme år. Jon Iver er kjent for sin spesielle stemme og låtskriver talent. 

Hanna Nutti (SE) spås en lysende karriere. Nutti fra Karesuando møtte produsent Tobias Frøberg under hennes medvirkan i tv-programmet "Sapmí Sessions", og de har nå begynt å jobbe på hennes debutalbum. Singelen "Hold me like I´m Her" er allerede ut og har fått gode tilbakemeldinger. Hanna selv sier hun har Ane Brun som en av sine store inspirasjonskilder. 

Vårbrudd 09. August kl. 20:30 til 21:30