Soul og Sjømat: Vadsø Storband + Fliflet og Hamre

Soul og Sjømat: Vadsø Storband + Fliflet og Hamre

Den energiske duoen Gabriel Fliflet og Ole Hamre er godt kjent for mange varangerfestivalgjengere. Med trekkspill, trommer og stor lekelyst har de dradd Grieg og Sæverud med på balkankalas, steppet, spilt på gryter og sunget hjertelig på finsk og spansk og makedonsk og bergensk og andre språk man ikke kan motstå.

Nå er de tilbake – i storformat!

Karene har nemlig alliert seg med Vadsø storband, som skal få riffene til å hagle og skakke taktarter til å gynge. Fliflet/Hamres musikk er kløktig arrangert for storband av Reid Gilje. Første gang idéen ble prøvd ut var med Bergen Big Band. Etter høy stemning på flere festivaler, er det nå dags for Vadsø å bryne seg. Fliflet og Hamre lover lite soul, men mye sjel.

Dette bør bli gøy!

Soul og Sjømat er Varangerfestivalens avslutningsbankett og maten som serveres er fra mesterkokken Tor-Emil Sivertsen, også kjent som Varangerkokken. Det blir lokale råvarer med en ny og "levende" vri!

Billetter må kjøpes på forhånd da det er begrenset med plasser. Salget stenger torsdag den 10 august kl 17:00. Dere med festivalpass må kjøpe matbilletter på forhånd. 

Vadsøhallen 12. August kl. 19:00 til 23:30