Soul og Sjømat: Maria Haukaas Mittet & Vadsø Storband

Soul og Sjømat: Maria Haukaas Mittet & Vadsø Storband

Varangerfestivalens store avslutnings bankett. Vadso Storband tar dere med til Las Vegas sammen med solist Maria Haukaas Mittet. Varangerkokken Tor Emil Sivertsen server en buffé av lokal mat som får det å vannes i ganen.
Dette er kvelden da finstasen er på og det bobler i glasset!
Ta med deg hele familien, vennegjengen eller bedriften på en helaften dere seint skal glemme!

OBS! Har du festivalpass trenger du kun kjøpe en matbillett!
Tilbudspris frem til 1 juli. 

Maria Haukaas Mittet fra Senja har en lang bakgrunn som artist. Allerede 11 år gammel spilte Maria hovedrollen i musikalen «Annie» på Bryggeteateret i Oslo, og i 1995 fikk hun hovedrollen i «Trollmannen fra Oz» på Det Norske Teatret.
Hun har siden spilt i en rekke teater- og showproduksjoner, blant annet «Fame», «Hamlet» og «Hair». I 2004 debuterte Maria som plateartist og hennes første album «Breathing» solgte til gull. Oppfølgerplaten «Hold On Be Strong» kom I
2008 og solgte til gull etter kun tre uker, låten med samme navn ble også en internasjonal hit etter femteplassen i den internasjonale Eurovision-finalen, med listeplasseringer utover Europa.
I 2011 spilte Maria inn juleplaten «Lys Imot Mørketida» sammen med Oslo Gospel Choir, hvor Maria synger flere låter på
egen dialekt. Maria og Koret gjorde stor suksess på VG-lista, samt holdt 30 utsolgte konserter. I 2015 stakk hun av med tittelen «Norges Ultimate Entertainer», i TV-programmet «Stjernekamp», og gjør stor suksess som live artist.

Vadsøhallen 11. August kl. 19:00 til 21:00