Rydin

Rydin

Rydin (Andrea Rydin Berge) har for lengst begeistret et internasjonalt publikum med sin klokkeklare stemme, historiefortellende låter og sin tilstedeværelse av de sjeldne i møte med publikum.


Aktuell med albumet ”Heart of gold”, utgitt desember 2017 foran et Victoria National Jazzscene fylt til randen, er tiden kommet for å bringe albumet ut til folket. Heart Of Gold er en stemningsfull, nedstrippet live-plate spilt inn på ett take der Rydin spiller piano og synger og den klassiske cellisten Moritz Ebert spiller cello. Til Varangerfestivalen forsterker Rydin laget og tar med seg et band håndplukket fra hennes etterhvert store nettverk av musikerkollegaer. 

I mars slippes musikkvideoen til tittelsporet ”Heart of gold” laget av den anerkjente kunstneren Pandagunda. Rydin er videre kjent for sine ulike pop-up konsepter som Oslo POP-UP festival, Rydin&Food og Yoga&Rydin som kombineres musikk med ulike kunstformer og utrykk.

Rydin begynte tidlig å skrive sine egne sanger og debuterte med sin første plate allerede i 2012. (”Andrea Kvintett”) Siden den gang har Rydin rendyrket sitt kunstneriske utrykk som soloartist med base i Berlin. 


Kultursalen 09. August kl. 21:30 til 22:30