VMA: PTG

PTG

"Vi heter PTG og helt siden oppveksten så har alle tre av medlemmene våre vært opptatt av musikk, om det var rap eller sang spilte ingen rolle. Våre tre medlemmer heter Ulrik Vangsvik, Frida Vangsvik og Camilo Zapata. Navnet PTG står for Palm Tree Gang som startet med at Ulrik og Camilo freestylet i kjelleren og hadde tilfeldig på seg noe med palmetrær. I dette tilfellet var det en bucket hat og et par sokker, det var nok til å få et sterkt og lystig navn.

 

Ulrik og Camilo var først de eneste i PTG og hadde allerede gjort et show før de fant ut at Ulriks eldre søster var meget kvalifisert til å gå med i gruppa. Hun hadde alltid hatt en interesse for musikk og en forkjærlighet for sang. Som de fant ut av like før UKM, der hele gruppa opptrådte med sangen BFAM (Brother from another mother) som handler om å vokse opp med hverandre. 

Vi henter inspirasjon fra alt omkring oss, fra livet selv til gode minner vi har fra når vi var små. Store artister som: AURORA, Adele, Kendrick Lamar og J. cole inspirerer til å skrive musikk som både treffer de innerste følelsene i hjerterota til å headbange og vibe med.

Målene våre et simpelt enn å ha det gøy, men for si det sånn så hadde det ikke skadet med en liten platekontrakt og et lite lån på 1.000.000 millioner dollar.

Finnmarkenteltet 10. August kl. 12:00 til 16:00