Lisa Skoglund

Lisa Skoglund

Lisa er en autentisk låtskriver som forteller historier om det uforløste mellom mennesker og tar oss trygt innpå følelser vi sjelden tør å stå i. Skoglund pakker det hele elegant inn i et lekent poplandskap. Hun har de siste årene fått rykte på seg for å skrive de vakreste, mest brutale tekstene nord-norsk musikkliv har hørt på lenge. 

Skoglund har utviklet håndverket sitt over lang tid. Etter musikklinja ved Kongsbakken VGS førte interessen for låtskriving henne til Nordisk Institutt for Scene og Studio i Oslo, der hun tok en bachelor i populærmusikk fra 2011 til 2014.

I 2015 flyttet Skoglund tilbake til hjembyen Tromsø for å finne ny inspirasjon, som resulterte i samarbeid med produsent Are Simonsen (Hekla Stålstrenga, Halvdan Sivertsen). Resultatet ble EP-en “Falle der æ står» (utgitt 20. april 2018). Første singel «Hjertefyll» ble anbefalt av NRK P3 og har rotert på NRK P1. I år har Lisa spilt en rekke nordnorske festivaler som Bukta, Sørøyrocken og Festspillene i Nord-Norge og gjort support for Stein Torleif Bjella og Dagny.

Høsten 2018 spiller Lisa og bandet inn sitt første album i Store Studio i Bodø.

Kooperativet Kulturscene 10. August kl. 20:00 til 21:00