Baba Soul & The Professors of Funk

Baba Soul & The Professors of Funk

Lyst på å danse?

Baba Soul & the Professors of Funk er en musikalsk naturkraft bestående av åtte elementer (vokal, gitar, bass, keyboards, trommer, trombone, saxofon, trompet) med den karistmatiske crooner, 'the Furious Freak of Funk', Hugo Castro, a.k.a. Baba Soul, i spissen. Bandet koker opp heftige 60- og 70-talls inspirerte Funk- og Soul-låter på en fresh og kontemporær måte, men inkorporerer også en rekke lekre ingredienser fra andre Groove-baserte sjangere som Reggae, Jazz og Afrobeat.

Sammen har de en ambisjon om å gjenreise Funk og Souls dominans i musikkverdenen, ved å preke en moderne Groove-gospel som rett og slett får folket til å danse hemningsløst, og tvinger dem til å 'get down with their bad selves'. De har allerede konvertert mange sjeler på store og små scener rundt omkring både i Norge (bl.a. Rockefeller, Blå, Riksscenen, Cosmopolite, Herr Nilsen Jazzklubb, Cafeteateret, Uhørt, RibbeJazz Festival) og internasjonalt i Stockholm, Berlin, Hamburg, Lisboa og Liverpool.

Både for de som allerede har sett og hørt Baba Soul & The Professors, og dem som ennå ikke har fått sjansen til å smake på deres deilige grooves, finnes det ingen tvil – de VIL og MÅ ha Funk: "Want the Funk, Gotta have that Funk!".

Vårbrudd 11. August kl. 23:00 til 23:59